Postupci kodiranja govora u mobilnim radiokomunikacijskim sustavima : magistarski rad - Milković, Dražen (D. Milković ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2000)
U ovom magistarskom radu autor je obuhvatio sve značajnije postupke kodiranja signala govora koji su utjecali na razvoj koderskih algoritama, od onih osnovnih pa do vrlo složenih algoritama, kakvi se danas koriste u suvremenim digitalnim radiokomunikacijskim sustavima sa ćelijskom strukturom.