Mjerenje krvnog tlaka na prstima istovremenom primjenom više metoda : magistarski rad - Lacković, Igor; Šantić, Ante (Zagreb : I. Lacković ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: arterijski tlak u prstima, neinvazivne mjerne metode, različiti algoritmi, sistolički tlak, dijastolički tlak, poboljšanje točnosti
Keywords: finger arterial pressure, noninvasive measurement methods, different algorithms, systolic pressure, diastolic pressure, accuracy improvement
Bibliografija str. 115-120.