Mjerenje krvnog tlaka na prstima istovremenom primjenom više metoda : magistarski rad - Lacković, Igor (I. Lacković ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: arterijski tlak u prstima, neinvazivne mjerne metode, različiti algoritmi, sistolički tlak, dijastolički tlak, poboljšanje točnosti