Skladište podataka kao potpora u procesu odlučivanja : magistarski rad - Vrdoljak, Boris (B. Vrdoljak ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: skladištenje podataka, skladište podataka, data mart, ER modeliranje, dimenzijsko modeliranje, on-line analitička obrada, iskopavanje podataka, relacijska baza podataka, višedimenzijska baza podataka