Razvoj distribuiranih multimedijskih aplikacija : magistarski rad - PERANOVIĆ, PREDRAG (P. Peranović ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: multimedija, distribuirani multimedijski sustav, distribuirana multimedijska aplikacija, multimedijska kompresija, ATM mreža, multimedijska sinkronizacija, video poslužitelj, video klijent, kvaliteta usluge (QoS), Oracle