Praćenje objekata uporabom rijetkog optičkog toka : doktorska disertacija - Kalafatić, Zoran; Ribarić, Slobodan (Zagreb : Z. Kalafatić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: računarski vid, analiza dinamičkih scena, optički tok, praćenje objekata, aktivne konture, aktivne zrake
Keywords: computer vision, dynamic scene analysis, optical flow, object tracking, active contours, active rays
Bibliografija str. 150-158.