Optimalni prijenos video signala u mreži s komutacijom ćelija : magistarski rad - Pilipović, Smiljan; Kos, Mladen (Zagreb : S. Pilipović ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: optimalno kodiranje, video, ATM, VBR promet, prometni modeli, TES, korelirani izvori
Key words: optimal coding, video, ATM, VBR traffic, traffic models, TES, correlated sources
Bibliografija str. 121-125.