Analiza valovodnih struktura metodom konačnih razlika u vremenskoj domeni : magistarski rad - Burum, Nikša; Šipuš, Zvonimir (Zagreb : N. Burum ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: numeričke metode, metoda konačnih razlika u vremenskoj domeni, valovodne strukture, induktivna dijafragma u valovodu, programska podrška za nastavu
Key words: numerical methods, finite difference time domain method, waveguide structure, inductive obstacle in waveguide structure, education sofware
Bibliografija str. 100-101.