Analiza zasićenih reaktancija turbogeneratora metodom konačnih elemenata : magistarski rad - Žarko, Damir (D. Žarko ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: turbogenerator, reaktancija, zasićenje, metoda konačnih elemenata