Analiza slijednog sustava s elektronički komutiranim motorom : magistarski rad - FILIĆ, MIRKO; Perić, Nedjeljko (Zagreb : M. Filić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: sinkroni motor s permanentnim magnetima, regulacija brzine vrtnje, torzijske oscilacije, dvomaseni sustav, pozicioniranje
Key words: permanent-magnet synchronous motor, speed control, torsional oscillations, two mass system, position control
Bibliografija str. 129-130.