Analiza slijednog sustava s elektronički komutiranim motorom : magistarski rad - FILIĆ, MIRKO (M. Filić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: sinkroni motor s permanentnim magnetima, regulacija brzine vrtnje, torzijske oscilacije, dvomaseni sustav, pozicioniranje