Algoritmi i strukture upravljanja tranzistorskim energetskim pretvaračima napajanim iz jednofazne mreže : doktorska disertacija - Magzan, Ante (A. Magzan ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: tranzistorski energetski pretvarač, uzlazni pretvarač, algoritmi upravljanja, strukture upravljanja, ulazna impedancija pretvarača, faktor ulazne snage pretvarača, poopćeni prediktivni regulator