Informacijski sustav transportne mreže s elementima sinkrone digitalne hijerarhije : magistarski rad - Matasić, Ivan; Skočir, Zoran (Zagreb : I. Matasić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: transportna telekomunikacijska mreža, mrežni element, upravljanje konfiguracijom, PDH, SDH, model baze podataka, ER dijagram, Oracle Designer alat, Oracle Server
Keywords: transport network layer, network element, configuration management, PDH, SDH, database model, ER diagram, Oracle Designer tool, Oracle Server tool
Bibliografija str. 95.