Provjera konkurentnih telekomunikacijskih sustava ispitivanjem modela : magistarski rad - Ježić, Gordan; Lovrek, Ignac (Zagreb : G. Ježić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: ATM, formalna specifikacija, ispitivanje modela, konkurentnost, procesna algebra, telekomunikacijski sustavi
Keywords: ATM, formal specification, model checking, process
algebra, telecommunication systems, verification
Bibliografija str. 99-101.