Provjera konkurentnih telekomunikacijskih sustava ispitivanjem modela : magistarski rad - Ježić, Gordan (G. Ježić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: ATM, formalna specifikacija, ispitivanje modela, konkurentnost, procesna algebra, telekomunikacijski sustavi