Sinteza antenskih nizova primjenom genetskog algoritma : magistarski rad - Zentner, Radovan (R. Zentner ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: optimizacijske metode, genetski algoritmi, antenski nizovi