Automatizirani sustav za mjerenje faznog šuma mikrovalnih oscilatora : magistarski rad - MAJUREC, NINOSLAV (N. Majurec ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: oscilatori, fazni šum, frekvencijski diskriminator, rezonator s linijom, fazni zakretači