Polisilicijski grijaći elementi i temperaturni senzor : magistarski rad - GRGEC, DALIBOR (D. Grgec ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: polisilicij, aluminij-nitrid, temperaturni senzor, grijač, modeli vođenja, vođenje topline, temperatura, temperatuni koeficijent otpora