Prikaz volumnih objekata korištenjem njihovog opisa u frekvencijskoj domeni : magistarski rad - GOLUBAN, ALAN (A. Goluban ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: vizualizacija volumena, linearna transformacija, transportna jednadžba, teorem o projekcijskom presjeku, modificirani teorem o projekcijskom presjeku, rekonstrukcija signala, B-spline interpolacija, dubinsko prigušenje, usmjereno osvjetljenje