Oblikovanje sveoptičke prijenosne mreže s valnim multipleksom : magistarski rad - INKRET, ROBERT (R. Inkret ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: sveoptička mreža, valni multipleks, raspoloživost, genetički algoritmi, pridjeljivanje valnih duljina, bojanje grafa