Neizrazita logika u upravljanju računalnim mrežama i sustavima : doktorska disertacija - Delija, Damir; Budin, Leo (Zagreb : L. Budin ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: neizrazita logika, upravljački procesi, upravljanje računalnim mrežama i sustavima
Key words: fuzzy logic, management process, network and computer system management