Neizrazita logika u upravljanju računalnim mrežama i sustavima : doktorska disertacija - Delija, Damir (L. Budin ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: neizrazita logika, upravljački procesi, upravljanje računalnim mrežama i sustavima