Utjecaj sažimanja elektrokardiograma na dijagnostiku : doktorska disertacija - Vrček, Neven; Tonković, Stanko (Zagreb : N. Vrček ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: patološki elektrokardiogrami, sažimanje signala, vrednovanje učinkovitosti, dijagnostički utjecaj
Keywords: pathological electrocardiograms, signal compression, effectiveness evaluation, diagnostical influence
Bibliografija str. 138-142.