Sinteza, implementacija i vrednovanje optimalnih algoritama vođenja rakete na manevrirajući cilj : doktorska disertacija - SLAMIĆ, MIROSLAV; Ćosić, Krešimir (Zagreb : M. Slamić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: zakon vođenja rakete, teorija igara, teorija diferencijalnih igara, miješane strategije vođenja
Keywords: missile guidance law, game theory, differential game theory, mixed guidance strategies
Bibliografija str. 103-110.