Sinteza, implementacija i vrednovanje optimalnih algoritama vođenja rakete na manevrirajući cilj : doktorska disertacija - SLAMIĆ, MIROSLAV (M. Slamić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: zakon vođenja rakete, teorija igara, teorija diferencijalnih igara, miješane strategije vođenja