Kodiranje slikovnih objekata novim pristupom u primjeni diskretne kosinus-transformacije : magistarski rad - Grgić, Mislav (M. Grgić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: kompresija videosignala, transformacijsko kodiranje, diskretna kosinus-transformacija, M-JPEG, mjerenje kvalitete slike, ispitni signali, DCT prilagodljiva obliku, slikovni objekt, MPEG-4