Višeprocesorska jezgra simulatora sa sklopovljem u zatvorenoj petlji : magistarski rad - Volarević, Mario; Babić, Hrvoje, inženjer elektrotehnike (Zagreb : M. Volarević ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
HIL simulator, stvarno vrijeme, pararelna obradba, digitalna obradba signala
HIL simulator, parallel real-time multiprocessing, digital signal processing
Bibliografija str. 88-90.