Višeprocesorska jezgra simulatora sa sklopovljem u zatvorenoj petlji : magistarski rad - Volarević, Mario (M. Volarević ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
HIL simulator, stvarno vrijeme, pararelna obradba, digitalna obradba signala