Lokalizacija svjetlosnih izvora primjenom teorije slijepog razdvajanja signala : doktorska disertacija - Kopriva, Ivica; Babić, Hrvoje, inženjer elektrotehnike (Zagreb : I. Kopriva ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: optička modulacija, diskriminacija optičkih izvora, slijepa separacija signala
Key words: optical modulation, discrimination of optical sources, blind separation of signals
Bibliografija str. 110-117.