Lokalizacija svjetlosnih izvora primjenom teorije slijepog razdvajanja signala : doktorska disertacija - Kopriva, Ivica (I. Kopriva ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: optička modulacija, diskriminacija optičkih izvora, slijepa separacija signala