Postupci kompresije videosignala pri digitalnom snimanju : magistarski rad - Vuletić, Aleksandra (A. Vuletić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: digitalni videosignal, snimanje, reprodukcija, kompresija digitalnog videosignala, koder, dekoder, omjer kompresije, kvaliteta slike