Zakoni upravljanja kaveznim asinkronim strojem za optimalne stupnjeve djelovanja : magistarski rad - Krušelj, Dubravko; Štefanko, Stjepan (Zagreb : D. Krušelj ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: kavezni asinkroni motor, zakon upravljanja, stupanj djelovanja, ustaljeno stanje, pretvarač frekvencije, metode modulacije
Keywords: squirrel-cage induction motor, control law, efficiency, steady state, frequency convertor, modulation methods
Bibliografija str. 81-83.