Upravljanje informacijskim kapacitetom širokopojasne telekomunikacijske mreže postupcima digitalne obrade signala : doktorska disertacija - Bažant, Alen; Kos, Mladen (Zagreb : A. Bažant ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: mrežno upravljanje, ATM, B-ISDN, MMPP, prometni modeli, diskretni prometni signal. VBR promet, dodjeljivanje kapaciteta linka
Keywords: network management, network control, ATM, B-ISDN, traffic models, discrete traffic signal, VBR traffic, link capacity allocation
Bibliografija str. 144-148.