Identifikacija nelinearnih dinamičkih procesa statičkim neuronskim mrežama : doktorska disertacija - Petrović, Ivan; Perić, Nedjeljko (Zagreb : I. Petrović ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: identifikacija procesa, nelinearni dinamički procesi, strukture nelinearnih modela procesa, statičke neuronske mreže, algoritmi učenja neuronskih mreža, izbor dimenzije modela procesa, vrednovanje modela procesa
Keywords: process identification, nonlinear dynamical processes, nonlinear model structures, static neural networks, neural network learning algorithms, model size selection, model validation
Bibliografija str. 174-185.