Identifikacija nelinearnih dinamičkih procesa statičkim neuronskim mrežama : doktorska disertacija - Petrović, Ivan (I. Petrović ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: identifikacija procesa, nelinearni dinamički procesi, strukture nelinearnih modela procesa, statičke neuronske mreže, algoritmi učenja neuronskih mreža, izbor dimenzije modela procesa, vrednovanje modela procesa