Projektiranje digitalnih filtara za zrcalne filtarske slogove : magistarski rad - Bregović, Robert; Babić, Hrvoje (Zagreb : R. Bregović ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: FIR filtri, kvadraturni zrcalni filtarski slogovi ; metoda frekvencijskih uzoraka, prijelazni uzorci, optimizacija
Key words: FIR filters, QMF banks, frequency sampling method, transition samples, optimization
Bibliografija str. 54-55.