Utjecaj nelinearnosti prijenosa na kvalitetu slike u sustavima kabelske televizije : doktorska disertacija - Kos, Tomislav; Kos, Tomislav (Zagreb : T. Kos ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: sustav kabelske televizije (KTV), nelinearna izobličenja, nelinearna prijenosna funkcija, intermodulacijski produkti, intermodulacijski šum, kvaliteta slike, ispitne slike, mjerenje parametara KTV sustava
Key words: CATV system, nonlinear distortion, nonlinear transfer function, intermodulation products, intermodulation noise, picture quality, test pictures, measurement of CATV parameters
Bibliografija str. 118-122.