Odabir optimalnog načina povećanja pouzdanosti radijalne mreže : magistarski rad - Stojkov, Marinko; Mikuličić, Vladimir (Zagreb : M. Stojkov ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: elektroenergetski sustav, razdijelna mreža, pouzdanost, pokazatelji pouzdanosti
Key words: power system, distribution network, reliability, reliability indices
Bibliografija str. 128.