Određivanje mjesta začepljenja arterija impulsnom pletizmografskom metodom : magistarski rad - Faber, Robert (R. Faber ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: impulsna pletizmografija, impulsna reografija, cirkulacija krvi, kostoklavikularni sindrom, skalenus sindrom, vratno rebro