Poboljšanje točnosti diferencijalnog globalnos sustava satelitskog pozicioniranja : magistarski rad - Kitarović, Jakov (J. Kitarović ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: sateliti, radionavigacija, GPS, DGPS, GNSS, pseudoliti, točnost, nadziranje ispravnosti, pozicioniranje, pseudoudaljenost