Dokumenti složenog teksta u raspodijeljenim informacijskim sustavima : magistarski rad - Slovaček, Branko (B. Slovaček ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: elektronički ured, struktura dokumenata, ODA, SGML, HTML, poslovanje elektroničkim dokumentima