Prilog razvoju informacijsko-komunikacijske podloge odgojno-obrazovnog sustava : magistarski rad - Hadžikadunić, Edin; Šehović, Enver (Zagreb : E. Hadžikadunić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: nastavni proces, daljinsko učenje, Internet, ATM mreža
Keywords: teaching process, distance learning, Internet, ATM network