Neizrazita sekundarna regulacija napona i jalovih snaga u elektroenergetskom sustavu : magistarski rad - Vuljanković, Maja (M. Vuljanković ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: sekundarna regulacija napona i jalovih snaga u elektroenergetskom sustavu, sekundarni (U-Q) regulator, decentralizacija, automatizacija, ekvivalentni napon sustava, neizraziti (fuzzy) skup, funkcija pripadnosti