Poboljšanje točnosti mjerenja kratkih vremenskih intervala optoelektroničkim postupkom : doktorska disertacija - Rogina-Medved, Branka; Kviz, Boris (Zagreb : B. Medved Rogina ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: optoelektronički postupak, mjerenje nanosekundnih vremenskih intervala, vremenska neodređenost, vremenski diskriminator, razlučivost mjerenja, poboljšanje točnosti mjerenja, statistička procjena stohastičkih veličina
Keywords: optoelectronic method, nanosecond time interval measurements, jitter, timing uncertainty, timing discriminator, resolution of time interval measurements, accuracy improvement of time interval measurements, stochastic parameters statistical estimation
Bibliografija str. 149-158.