Unapređenje postupaka za ubrzanje i standardizaciju izrade programske opreme : doktorska disertacija - Fertalj, Krešimir (K. Fertalj ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: CASE, 4GL, generator programske opreme, specifikacijski jezik, algoritam