Upravljanje izradom i kvalitetom programske opreme po načelima proizvodnih postupaka : doktorska disertacija - Batoš, Vedran; Kalpić, Damir (Zagreb : V. Batoš ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: matematičko programiranje, održavanje, odziv sustava, optimiranje osiguranje kvalitete, otklanjanje pogrešaka, programska oprema, proizvodni postupak, proizvodni tok, provjera kvalitete, računalna oprema, razvoj programske opreme, upravljanje financijskim sredstvima, upravljanje izradom, upravljanje kvalitetom
Keywords: automated coding, budget control, debugging, development resources, development flow diagram, mathematical programming, production flow, production process, quality assurance, quality control, rapid prototyping model, software development, software documentation, software evaluation, software integration, software maintenance, software validation, system response
Bibliografija str. 94-98.
Keywords: 68