Upravljanje izradom i kvalitetom programske opreme po načelima proizvodnih postupaka : doktorska disertacija - Batoš, Vedran (V. Batoš ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: matematičko programiranje, održavanje, odziv sustava, optimiranje osiguranje kvalitete, otklanjanje pogrešaka, programska oprema, proizvodni postupak, proizvodni tok, provjera kvalitete, računalna oprema, razvoj programske opreme, upravljanje financijskim sredstvima, upravljanje izradom, upravljanje kvalitetom