Dinamički model podfrekvencijskog rasterećenja elektroenergetskog sustava : magistarski rad - Kuzle, Igor; Tešnjak, Sejid (Zagreb : I. Kuzle ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: automatsko podfrekvencijsko rasterećenje, podfrekvencijski releji, elektroenergetski sustav, frekvencija, djelatna snaga, električna zaštita, dugotrajna dinamika, turbina, generator
Key words: automatic underfrequency load shedding, underfrequency relays, electric power system, frequency, active power, protection, long term dynamics, turbine, generator
Bibliografija str. 119-122.