Dinamički model podfrekvencijskog rasterećenja elektroenergetskog sustava : magistarski rad - Kuzle, Igor (I. Kuzle ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: automatsko podfrekvencijsko rasterećenje, podfrekvencijski releji, elektroenergetski sustav, frekvencija, djelatna snaga, električna zaštita, dugotrajna dinamika, turbina, generator