Programski sustav za obradu bioelektričkih signala mozga : magistarski rad - Žagar, Damir Danijel (D.D. Žagar ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: digitalna obradba signala, raspodjeljena obradba, bioelektrički signali, računalne mreže, telemedicina